Om oss

plumber 01Lørenskog Rørleggerbedrift AS er en tradisjonsrik rørleggerbedrift med svært god kompetanse innen forskjellige områder innen rørleggerfaget. Vi har i dag 20 ansatte, og et fint arbeidsmiljø.
Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert innen rørleggerfaget.
Vi er også en godkjent opplæringsbedrift.

I dag har vi en hovedvekt på følgende fag:
Sanitæranlegg
Varmeanlegg
Sprinkelanlegg og
Kjøleanlegg.

Vann og avløp -hovedledninger er også noe vi har god erfaring med.

Vi liker også utvendig arbeid som omlegging eller nye innlegg og septiktanker. Vi har også installert gass-anlegg i flere av våre referanser. Gass-anlegg består av en gasstank nedgravd, fordelingsskap med regulatorer, gasskjele og nødvendige rør samt bokser. Gass-anlegg brukes ikke bare til oppvarming, men også til komfyr, peis, grill, terrassevarmer, tørketrommel osv. Vi installerer komplett gass-anlegg og leverer det utstyret som kunden ønsker.

Under sanitær-anlegg for boliger kan også nevnes totalrenovering av bad. Vi har samarbeid med både murer/flislegger, membranlegger, snekker og elektriker. Vi gir også priser og utfører flere typer oppussing/modernisering.

Ellers har vi mange faste kunder hvor vi har rammeavtaler, her kan nevnes: Akershus Universitetsykehus , Bolikontoret a-hus, Boligbedriften Oslo kommune, Bjørndalen Borettslag, Forsvarets Forskningsinstitutt, Norsk Medisinaldepot mfl.

Sertifiseringer/Godkjenninger

 • Rørentrepenørene

  Rørentrepenørene

  Rørentrepenørene er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak med det formål å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet som skal være forankret i en høy etisk standard og faglig kompetanse. Rørentrepenørene skal videre virke for et godt forhold blant Landsforeningens medlemmer, de forskjellige Avdelinger, og mellom medlemmene og deres ansatte.

  RS skal fremme fellestiltak for medlemmene når det gjelder rasjonalisering, opplæring og markedsføring, samt å yte service til medlemmer i forbindelse med spørsmål av VVS-teknisk, merkantil og administrativ art.

  Trykk her for å gå til Rørentrepenørene hjemmeside

 • Nemko

  Nemko

  Vi har kompetansesertifikat som Gasstekniker 1. Nemko står for denne sertifiseringen, og utsteder sertifikater som beviser dokumenterte teoretiske og praktiske kunnskaper som gasstekniker for planlegging, montering, service og kontroll av mindre og eklere anlegg inkl. gassforbrukende utstyr og kjel.

  Trykk her for å gå til Nemkos hjemmeside

 • Ansvarsrett

  Ansvarsrett

  Ansvarsrett er et hjelpemiddel for alle foretak som skal være ansvarlig for søknad, prosjektering, utførelse, samordning eller kontroll av tiltak som krever byggetillatelse. Statens bygningstekniske etat er den sentrale myndighet for det bygningstekniske regelverket, tilsynsmyndighet for reglene om dokumentasjon av byggevarers egenskaper og driver ordningen for sentral godkjenning av foretak etter plan- og bygningsloven.
   
 • Mesterbrevnemda

  Mesterbrevnemda

  De aller fleste håndverkere er seriøse utøvere av sitt fag. Skrekkhistorier om uheldige kjøpere av håndverkstjenester er unntakene. Men husk å være føre vár! Seriøsitet, varige kundeforhold og respekt for fagområdet er kjennetegn for en mesterbedrift. Dette gjelder uansett hvilke av de 64 fagene det dreier seg om, og uansett om mesterbedriften er liten eller stor.

  En mester er vant med krevende kunder, og setter sin ære i å leve opp til disse kravene.

  Trykk her for å gå til Mesterbrevnemdas hjemmeside